Zwembad De Delte wil voor Gorredijk en omstreken een buitenbad zijn, waar je veilig kan sporten en van het zwemmen kan genieten. Lekker alleen baantje zwemmen of met je vrienden ravotten. Wij zorgen, samen met ons team vrijwilligers, ervoor dat dit mogelijk is. 

Wat betekent “veilig” eigenlijk? Voor De Delte houdt dit verschillende zaken in. 

De kwaliteit zwemwater moet op een goed niveau liggen en gegarandeerd zijn. Wij meten en analyseren daarom ook driemaal daags de kwaliteit van het zwemwater en wij kunnen op deze manier pro-actief bijsturen waar nodig. 

Daarnaast speelt hygiëne een belangrijke rol. Dagelijks worden de kleed- en doucheruimtes schoongemaakt en toiletten gereinigd. 

Veilig betekent natuurlijk ook dat de speelattributen over een degelijke kwaliteit beschikken. De speeltoestellen worden periodiek gekeurd en uiteraard worden adviezen voor verbetering opgevolgd.  

Mocht een zwemmat, -band of bal kapot of aan vervanging toe zijn, meld dit en wij gaan hiervoor zorgen. 

Mocht je onverhoopt een situatie meemaken (als slachtoffer of toeschouwer) waarvan jij vindt dat je melding moet maken (pesten, sexuele intimidatie, sexting, ….), kan je dit doen bij eentoezichthouder of een van onze vertrouwens contact personen. Zij zullen je verhaal aanhoren en adviseren naar een volgende stap. We hebben liever dat je een keer teveel melding maakt, dan een keer te weinig!! 

Kom je in of rondom het zwembad zaken tegen die anders of beter kunnen, horen wij het graag. We vinden het uiteraard ook leuk te horen als je tevreden bent