Word nu vrijwilliger!
Zwem- en Poloclub ISIS

Zwem- en Poloclub ISIS is een kleine gezellige sportvereniging uit Gorredijk (Opsterland). Je kunt bij ons terecht voor (wedstrijd)zwemmen en waterpolo. De vereniging bestaat inmiddels al weer zo’n 45 jaar. De vereniging is aangesloten bij de KNZB.

In de zomer (van 1 mei en 1 september) maken wij gebruik van de Zwembad De Delte in Gorredijk. De rest van het jaar trainen we in Zwemcentrum De Welle in Drachten en op woendag in Sportstad Heerenveen.

De zwemmers beoefenen hun wedstrijdsport binnen de Regio Noord van de KNZB (over het algemeen binnen Friesland). Daar wordt zowel individueel als in groepsverband aan wedstrijden deelgenomen. Met een aantal verenigingen in Zuidoost-Friesland is er zowel in de zomer en winter een eigen wedstrijdcircuit.

De waterpoloërs beoefenen hun sport binnen de startgemeenschap DraGor waarin de poloërs van ISIS en DZ&PC gezamenlijk hun sport beoefenen. Zij trainen het hele jaar door in Drachten, Met uitzondering van de maanden juni en augustus, dan maken ook zij gebruik van Zwemab De Delte in Gorredijk.

Laatste Facebook bericht Like ons
Lid worden Direct lid worden