Word nu vrijwilliger!
Openluchtzwembad Gorredijk gaat 27 april (Koningsdag) weer open

Geplaatst op: 29 maart 2018

Stichting De Delte gaat haar vierde seizoen in als exploitant van het openlucht zwembad van Gorredijk. Deze winter is er weer hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het terrein en we gaan er vanuit dat alles vanaf 27 april weer gebruiksklaar is.

Voorverkoop abonnementen

Inschrijven voor de abonnementen is inmiddels mogelijk. Formulieren kunnen worden gedownload of afgehaald op diverse locaties in het dorp. Op 11, 13 en 14 april kunnen weer abonnementen worden besteld en afgehaald in de bibliotheek. De website geeft onder dedelte.nl/informatie/verkoop-abonnementen-2018 gedetailleerde informatie over de voorverkoop.

In de Openbare Bibliotheek bij Sport- en ontspanningscentrum Kortezwaag en bij de familie Peerenboom kunnen tot en met 26 april de formulieren voor de voorverkoop worden ingeleverd. De na 15 april bestelde abonnementen kunnen vanaf 27 april worden afgehaald aan de kassa van het zwembad.

Feestelijke seizoensopening

Zoals inmiddels traditie organiseert de activiteitencommissie van het zwembad weer feestelijke openingsactiviteiten.

Op Koningsdag is het dorp (en omgeving) uitgenodigd voor een hernieuwde kennismaking met het bad. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Gedeataillerde informatie vindt men op de website.

Informatie

Actuele informatie over het zwembad openingstijden en activiteiten zijn te vinden op www.dedelte.nl. Het mailadres van de stichting is info@dedelte.nl.

 

Laatste Facebook bericht Like ons
Lid worden Direct lid worden