Word nu vrijwilliger!
Man van het jaar

Geplaatst op: 18 maart 2015

Twan van Duijven, man van het jaar in Gorredijk.

Tijdens de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Gorredijk is Twan van Duijven gekozen tot ‘man van het jaar.’ Twan van Duijven is voorzitter van de stichting 'zwembad De Delte’ en ‘zwemvereniging ISIS.’

Plaatselijk belang is vorig jaar april betrokken geraakt bij het zwembad. Het zag er naar uit dat het bad zijn deuren gesloten zou houden in 2014. Uiteindelijk is het een maand later alsnog geopend en is er een commissie in het leven geroepen onder leiding van Twan van Duijven. Samen met Ruud Wubbolts, Jan Sybrandy en Janet Huisman is er tot op heden intensief gewerkt om het commerciële bad om te vormen naar een vrijwilligersbad.

Plaatselijk belang zet jaarlijks iemand in het zonnetje die Gorredijk op de kaart heeft gezet of zich bijzonder heeft ingezet voor het dorp. Er zijn op dit moment veel vrijwilligers actief om het zwembad open te houden. Maar de drijvende kracht, de motor is Twan van Duijven. Twan staat praktisch ’s morgens op in het zwembad en gaat er ook weer mee naar bed. En wellicht zal hij er ook wel eens wakker van liggen en/of over dromen.

Wij, als plaatselijk belang hopen dat Twan zijn droom uit zal komen. Dat het zwembad van Gorredijk behouden blijft!
Aan het doorzettingsvermogen van Twan en vele vrijwilligers zal het niet liggen!

Laatste Facebook bericht Like ons
Lid worden Direct lid worden